Suomen Pipliaseura

Miten voin kuunnella Raamattua?

Ääniraamatut ovat nyt saatavilla sekä raamattu.fi sivustolla että Piplia-sovelluksessa. Samat käyttäjätunnukset toimivat sekä verkkopalvelussa että sovelluksessa.

Tilaajakäyttäjänä käytössäsi ovat kaikki palvelun ääniraamatut (mm. Suomalainen ääniraamattu 1992 sekä valtaosa 1933/38-käännöksestä). Kirjautuneena ilmaiskäyttäjänä voit kuunnella mobiilikäyttäjille alkukielestä käännettyjä tekstejä Uusi testamentti 2020 ja Psalmit 2024.

Raamattu.fi sivustolla vieraillessasi kuuntele ääniraamattua.

1. 1.Klikkaa sivun yläpalkista Lue Raamattua.
  2. 2.Valitse haluamasi suomenkielinen raamatunkäännös.
  3. 3.Aloita käännöksen kuuntelu klikkaamalla kaiutin-kuvaketta sivun alalaidassa.

Ladattuasi Piplia-sovelluksen puhelimen sovelluskaupasta, luo käyttäjätunnukset, vahvista tilisi sähköpostiisi saapuneesta linkistä ja kirjaudu sisään Piplia-sovellukseen.

1. 1. Klikkaa etusivun alalaidasta Avaa Raamattu tai Jatka raamatunlukua.
  2. 2.Lukemasi käännös näkyy sivun ylälaidassa. Klikkaamalla käännöstä pääset vaihtamaan kuunneltavan käännöksen.

3. Valitse haluamasi käännös avautuvasta valikosta.
4. Aloita kuuntelu klikkaamalla kaiutin-kuvaketta, jolloin äänitiedoston lataus alkaa ja toisto käynnistyy.

Mukavia hetkiä ääniraamattujen parissa!

Suomen Pipliaseurav.4.18.14
Seuraa meitä