29.03.2023

Kuuntele Tässä olen -harjoitus 29.03.2023
TÄSSÄ
Joskus haluaisin jakaa sisintäni jonkun luotettavan ihmisen kanssa. Nyt voin jakaa sitä sinun kanssasi, Jumala.
– – –
En tiedä, mitä tämä hetki tuo tullessaan sen enempää kuin sitäkään, millaiseksi tämä päivä muodostuu tästä eteenpäin. Ole oppaani, turvani ja voimani, Jeesus. Olen tässä.

SANA
”Minä vakuutan teille: Mitä ikinä sidottekaan maan päällä, se on sidottu myös taivaassa. Ja mitä ikinä vapautattekaan maan päällä, se on vapaa myös taivaassa.
Minä vakuutan teille: Jos kaksi teistä rukoilee täällä maan päällä yksimielisesti, antaa taivaallinen Isäni teille, mitä ikinä pyydätte. Minä olen näet mukana siellä, missä kaksi tai kolme on koolla minun nimissäni.” (Matt. 18:18–20)

  • Milloin jokin kuulemani sana on ollut minulle vapauttava, sellainen, joka on päästänyt minut irti jostakin kahlitsevasta? Onko jokin ihmisen sana taas joskus sitonut näköalaani tai toimintamahdollisuuksiani?
  • Joskus pienessä Jeesukseen, Jumalaan tai Raamattuun keskittyvässä ryhmässä Jeesuksen läsnäoloa voi konkretisoida asettamalla ryhmän piiriin yhden tyhjän tuolin Jeesukselle.
  • Miten tärkeänä koen jumalalanpalveluksessa lausutun synninpäästön? Entä olenko joskus ollut yksityisripissä, joko rippiäitinä tai -isänä tai ripittäytyjänä. Miten se toimi?

TÄSTÄ ETEENPÄIN

Minun puheeni ja sanani kuullaan taivaassa. Anna minulle tänään oikeita ja vapauttavia sanoja.