07.12.2022

Kuuntele Tässä olen -harjoitus 7.12.2022."
TÄSSÄ
Sinä olet nähnyt minut. Tiedät, mikä on tilanteeni ja mitä minulle kuuluu. Haluat parastani. Ympäröit minut edestä ja takaa, ylhäältä ja alhaalta. Olet läsnä.
– – –
Näet huoleni ja tarpeeni ja sen, miten mieleni askartelee niissä. Haluan kääntyä sinun puoleesi. En luettele tarpeitani vaan asetun tähän sinun eteesi.
SANA
Jeesus kutsui luokseen kaksitoista oppilastaan ja antoi heille vallan karkottaa demoneja ja parantaa kaikkia sairauksia ja vaivoja. – –
Nämä kaksitoista Jeesus lähetti matkaan ja antoi heille ohjeet: ”Menkää – – Israelin kadonneiden lampaiden luokse ja julistakaa: ’Taivaiden valtakunta on lähellä.’ Parantakaa sairaita ja herättäkää kuolleita. Puhdistakaa ihmisiä ihotaudista ja karkottakaa demoneja. Olette saaneet ilmaiseksi, antakaa siis tekin ilmaiseksi.” (Matt. 10:1,5–8)

  • Olen itse sekä tarvitseva ihminen että mahdollinen auttaja. Mitä sellaista minulla on, mikä on toisille hyödyksi?
  • Jumala kysyy: ”Kenet minä lähetän?” Vastaan: ”Lähetä minut.” Mitä Jumala sanoo tämän jälkeen?
  • Mitä minä olen saanut ilmaiseksi? Miten voisin jakaa tätä ilmaisuutta eteenpäin?

TÄSTÄ ETEENPÄIN
Myös minä koen olevani rasittunut ja heitteillä. Sinun seurassasi olen sekä osa ongelmaa että osa sen ratkaisua. Voimani ovat vähäiset. Silti otit minut seuraasi. Mihin lähetät minut tänään, kenen luo, mitä tekemään vai vain olemaan? Anna minun olla valmiina. Yllätä minut!